KNS-2020-website-logo-met-attributen.png

koningsnacht spektakel

verplaatst naar 2022

Door alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de maatregelen die de regering neemt om de verspreiding te voorkomen, kan het Koningsnacht Spektakel dit jaar helaas niet plaatsvinden. Na overleg met de gemeente Zwolle en kijkend naar de huidige corona maatregelen kunnen er in Zwolle, net zoals in de rest van Nederland, helaas géén grote evenementen op Koningsnacht plaatsvinden.

 

We hadden écht gehoopt samen met jullie weer kéihard te kunnen feesten, maar we moeten helaas dus nog even wachten tot dit weer mogelijk is. De hele maand januari was er de mogelijkheid om een refund aan te vragen of je ticket automatisch te behouden voor de eerst volgende editie. Een groot deel van jullie heeft er voor gekozen om de eerst volgende editie weer keihard met ons te gaan knallen. Alle tickets worden dus automatisch omgezet naar 2022.

 

Check geregeld onze website www.koningsnachtspektakel.nl en blijf op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom dit evenement.

15.000 FEESTBEESTEN!

WE krijgen ook in 2022 EEN gIGA programma!

“Dit gaat een onvergetelijke avond worden waarbij het publiek de hoofdrol

speelt, de beste meezingers voorbij komen, kilo’s confetti je continue om de oren slingeren en alles draait om één ding; FEEST!”