coen & sander's

koningsnacht spektakel

Coen&Sander presenteren op koningsnacht (zondag 26 april) het grootste Koningsnacht Spektakel van Nederland! In een avondvullend programma van 19:00 tot 00:00 uur kunnen ruim 15.000 muziek-en party liefhebbers op de Grote Voort in Zwolle compleet uit hun dak gaan.

 

Verwacht een avond volop entertainment, muziek van heel veel topartiesten en BN’ers, gigantisch veel humor, gezelligheid en natuurlijk heel veel lol! Dit gaat een onvergetelijke avond worden waarbij het publiek centraal staat, de beste meezingers voorbij komen, kilo’s confetti je continue om de oren slingeren en waarbij alles draait om één ding; FEEST!

coronavirus

De situatie rondom de verspreiding van het Coronavirus verandert elk uur en de Nederlandse evenementenbranche wordt naast de maatschappij heel hard getroffen door de maatregelen die het RIVM neemt. Vooralsnog kan niemand inschatten hoelang deze maatregelen van kracht blijven en welke maatregelen er nog genomen gaan worden.

 

Wij zullen bezoekers via onze website en per e-mail updaten en op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. De gezondheid en de veiligheid van onze bezoekers, maar ook de artiesten, leveranciers en crew is het allerbelangrijkste.

15.000 FEESTBEESTEN!

WE HEBBEN EEN gIGA programma!

Coen&Sander:

“Dit gaat een onvergetelijke avond worden waarbij het publiek de hoofdrol speelt, de beste meezingers voorbij komen, kilo’s confetti je continue om de oren slingeren en alles draait om één ding; FEEST!”

© 2019/2020 - Koningsnacht Spektakel